Plåtslageri

Plåtslageri är vår specialitet och huvudverksamheten för våra skickliga plåtslagare är takrenoveringar och takläggning. Förutom plåtslageri inom tak och fasader så behärskar vi även andra takmaterial som takpannor, papptak mm.

Ett tätt tak är grunden för ett bra inomhusklimat. Det håller såklart tätt för fukt men skyddar även mot vind, sol, snö och andra påfrestningar. Det ger en byggnad karaktär, blir underhållssnålt och vackert.  Ett bra tak ger dessutom många problemfria år. Samtidigt vårdas husets värden, både estetiskt, ekologiskt och ekonomiskt.

 

Plåttak, plåtfasader och detaljer av plåt ger byggnader karaktär och kräver yrkesskicklighet, noggrannhet och sinne för form. Något vi vet att våra yrkesskickliga plåtslagare har. Ett tak eller en fasad av plåt får överlägsna egenskaper men framför allt ger de ett torrt och varmt inomhusklimat.

Våra plåtslagare är yrkesskickliga och innehar yrkesbevis för plåtslageri. I vår moderna plåtverkstad kan vi klippa, bocka och tillverka plåtdetaljer som fönsterbleck, plåtbeslag, skortstensbeslag, stuprör och hängrännor. Allt för att skapa vackra och hållbara tak. Kontakta oss om du behöver hjälp av ett skickligt plåtslageri i Göteborg. 

Vi anlitade JR Johnssons för plåttak på Härlanda Park. De skötte tidsplan och höll kontakten med våra hyresgäster och andra berörda på ett bra sätt. JR höll en hög kvalitet på hela leveransen och vi är bara positiva till deras jobb

Kristina Sarapik

HIGAB