Entreprenader

JR Johnssons som byggentreprenör erbjuder totalentreprenader när det gäller din fastighets yttre. Med vårt nätverk av pålitliga underentreprenörer får du en helhetslösning du kan lita på.

Vi ger äldre fastigheter ett rejält lyft genom nytt tak, ny fasad och kanske nya fönster. En renovering innebär oftast lägre driftskostnader, minskade underhållskostnader och högre värde på fastigheten.  Vi utför alla slags byggnadsarbeten och tar helhetsansvar för projekten. Vi deltar gärna tidigt i projektet för att kunna ansvara för såväl projektets helhet som detaljer.

Vid nyproduktion tar vi ansvar inom alla tänkbara takarbeten såsom täckning, plåtgarnering, takmålning, skorstenshuv och takskydd.

Byggnadsplåtslageri och snickeri är uppgifter vi utför med egna resurser. Måleri, murning mm sker med hjälp av noga utvalda underentreprenörer

 

JR Johnssons var totalentreprenör och stod för administration och projektering avseende både fasadrenovering och gimsrenovering. Eftersom vi inte är proffs på detta så måste vi lita på vår leverantör, JR Johnssons i detta fall, fullt ut. Vi tog referenser innan och deras betyg stämmer bra med vad vi upplevde. De skötte jobbet mycket, mycket bra och vi är väldigt nöjda.

Lars Persson

Brf Sylvester 10