Om oss

Vi är ett plåtslageri med över 100 års erfarenhet som utför alla typer av plåtslageri och byggnadsarbeten.  Vi arbetar huvudsakligen med flerbostadshus och kommersiella fastigheter och tar helhetsansvar för såväl takläggning som takrenoveringar, fasadrenoveringar, ombyggnader, service och reparationer.

 

 

Vision

  • J.R. Johnsson Bleck & Plåtslageri AB ska vara en aktör i branschen som står för kvalitet och kompetens.
  • Våra kunder ska veta att det som produceras hos J.R. Johnsson Bleck & Plåtslageri är det kunden efterfrågar, utfört med god kvalitet och servicekänsla.
  • Vi skall sträva efter att bli kunskapsledande i branschen för att på så vis alltid vara det första valet för kunder som eftersträvar kvalitet och god miljö.
  • J.R. Johnsson Bleck & Plåtslageri skall erbjuda en god arbetsmiljö och en utvecklande arbetsplats som gör oss till en attraktiv arbetsgivare dit plåtslagare söker sig.
  • Vårt mål är att bygga upp en teamkänsla där alla på företaget blir delaktiga i utvecklingen och där alla känner att de bidrar med sin kompetens.
  • Vi skall på sikt vara 20-30 anställda och ha ett väl inarbetat partnerskap med samtliga hantverksgruppen i vår bransch.

Måste säga att jag aldrig har upplevt en bättre leverantör av liknade tjänster. Ordning och reda, hålla tidsplan och ekonomiska ramar – ja alla våra kriterier uppfylldes. Det märktes att det var ett ISO företag som vi hade att göra med. Ord och handling var alltid ett och samma

Tomas Hvitfeldt

AMF Fastigheter