Lediga tjänster – Projektledare

Sista ansökningsdagen 15 September

Företaget

J.R. Johnssons Bleck och Plåtslageri grundades 1906 vilket gör oss till Göteborgs äldsta plåtslageri. Vi utför alla typer av plåtslageri, renoverings- och byggnadsarbeten med helhetsansvar för nya tak och fasader. Vi är ett team på 15 erfarna plåtslagare med vision om att bli kunskapsledande i branschen.

 

Arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att ta ansvar i olika projekt som kräver högt tempo och kompetensutveckling. Du får en viktig roll för företagets lönsamhet och utveckling.

Vidare i arbetsuppgifter ingår:

  • att leda projekt från kontrakt till levererad produkt samt uppföljning.
  • löpande kommunikation med olika aktörer, UE, kunder och projektarbetare.
  • hantera utmaningar och erbjuda tillfredsställande lösningar.
  • resultat-och kundansvar
  • att ge bra service och kvalité

 

Kvalifikationer

Du har arbetat som projektledare eller är nyutexaminerad med relevant utbildning. Som person är du handlingskraftig och lösningsorienterad. Du har tydliga målsättningar och en god kommunikationsförmåga. Du arbetar strukturerat och systematiskt med projektadministration och dokumenthantering.  Du delar våra värderingar, följer normer och vill vidareutvecklas. Vi sätter stort värde på om du har erfarenhet av plåtslageriyrket.

 

Vi erbjuder

En god och stimulerande arbetsmiljö. Vi fokuserar på gemensam, personlig och professionell utveckling. JR Johnssons Plåtslageri är en arbetsplats att växa på för dig som vill bli bäst i branschen. Läs mer om oss på www.jrjohnsson.se

 

Gillar du oss?

Välkommen med din ansökan till christian.johansson@jrjohnsson.se

 

 

Vid frågor kontakta Christian Johansson på 070-911 98 66

 

Adress:

J.R. Johnssons Bleck & Plåtslageri AB

Hagelvädersgatan 3

418 34  Göteborg