Lediga tjänster – Verksamhetschef

Sista ansökningsdagen 31 Augusti

Företaget

J.R. Johnssons Bleck och Plåtslageri grundades 1906 vilket gör oss till Göteborgs äldsta plåtslageri. Vi utför alla typer av plåtslageri, renoverings- och byggnadsarbeten med helhetsansvar för nya tak och fasader. Vi är ett team på 15 erfarna plåtslagare med vision om att bli kunskapsledande i branschen.

 

Arbetsuppgifter

Som Verksamhetschef kommer du att ansvara för vår personal- och försäljningsverksamhet.

Du blir vårt ansikte utåt. I din omväxlande roll ingår att skapa förtroende, bygga relationer och nätverk, budget- och resultatansvar. Din huvuduppgift som personalansvarig blir att leda, inspirera, uppmuntra andra att uppnå målen och utveckla en stark laganda.

 

Kvalifikationer

Du bör ha dokumenterad erfarenhet som teamledare och säljare. Du har samarbets-och initiativförmåga samt ett brinnande intresse för människor och affärsrelationer.

Erfarenhet från byggbranschen, förhandlingar och medling är meriterande. Du är alltigenom en positiv, engagerad och pragmatisk person.

 

Vi erbjuder

En god och stimulerande arbetsmiljö. Vi fokuserar på gemensam, personlig och professionell utveckling. JR Johnssons Plåtslageri är en arbetsplats att växa på för dig som vill bli bäst i branschen.

 

 

Välkommen med din ansökan till christian.johansson@jrjohnsson.se

 

Sista ansökningsdag 31 Augusti

Vid frågor kontakta Christian Johansson på 070-911 98 66

 

Adress:

J.R. Johnssons Bleck & Plåtslageri AB
Hagelvädersgatan 3
418 34  Göteborg